Yaşam Boyu Öğrenme Kursları

2021-2022 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kurslarımız başlıyor...

Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2021 Pazartesi

2021-2022 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları
Ön Kayıt Tarihi: 13 Eylül - 24 Eylül 2021

Belediyemiz, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kentlilerimize ücretsiz el emeğini değerlendirme, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.

Kurs Programı

Kurs Merkezleri

Adresler
Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. No: 16 Beşiktaş

Dikilitaş Semt Evi
Adres: Dikilitaş Mah. Emirhan Cad. Dilek Sok. No: 2 Beşiktaş

Sanatçılar Parkı

Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu, Beşiktaş

Sporcular Parkı
Adres: Konaklar Mah. Ihlamur Sokak, Perili Köşk (Türkiye Futbol Federasyonu) karşısı Beşiktaş

Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi (Levent Kültür Merkezi)
Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No:2 Beşiktaş

Başvuru Kriterleri
1- Başvuru T.C. kimlik numarası ile www.besiktas.bel.tr adresinden online veya Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nden ve Dikilitaş Semt Evi’nden şahsen yapılacaktır.
Bilgi için: 0212 325 73 71 / 0212 261 29 26
Sadece kursa katılacak kursiyerin T.C. Kimlik No’su ile işlem yapılabilir.
*İkamet dışı kayıtlarımız Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nden ve Dikilitaş Semt Evi den yapılacaktır.
2- Beşiktaş ilçe sınırlarında ikamet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidir.
3- Kursiyer kayıt formunun, iletişimi sağlamak adına eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kayıtta iletişim kurulabilmesi için sabit telefon ve cep telefon numaraları mutlaka yazılmalıdır.
4- Her kursiyer en fazla 2 branşa kayıt yaptırabilir.
5- Yabancı dil kurslarında aynı dönemde 2 yabancı dil kursu seçilemez.
6- Başvuru yapan kursiyer, seçtiği branşa daha önce 2 kez katıldığı takdirde tekrar kayıt yaptıramaz. Ön başvuru yapsanız dahi Milli Eğitim Bakanlığı sisteminde almış olduğunuz sertifikalar görüneceğinden kursa asil kaydınız yapılmayacaktır.
7- Kurs kontenjanı, ön kayıt tarihi önceliğine göre belirlenecektir.
8- İlk ders başlamadan 24 saat (bir gün) önce bilgilendirme SMS'i atılacaktır.
9- B1 İngilizce kursuna başvuru yapılabilmesi için daha önce A1 (Başlangıç) ve A2 (Orta) seviye sertifikasının alınmış olması gerekmektedir.
10- Beşiktaş Belediyesi’nin kurs programında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Not:
*** İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 20.08.2021 tarihli ve 13441 sayılı emri ile 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilecektir. Bu çerçevede işletmeciler/organizatörler tarafından etkinliklere girişte HES kodu üzerinden; kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (COVID-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Kişi, hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil ise ya da negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecektir. ***