Beşiktaş’tan Orman Yangınları için Yardım Seferberliği

Belediyemiz, Milas’ta meydana gelen orman yangınlarında yaraları hep beraber sarabilmek için bölgeye çok sayıda ekip ve ekipman sevk etti…

Eklenme Tarihi: 04 Ağustos 2021 Çarşamba

Türkiye, günlerdir ülkenin farklı noktalarında ortaya çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde ormanlık alanda çıkan ve ülkenin birçok farklı bölgesinde de eş zamanlı olarak görülmeye başlayan yangınları durdurmak adına seferberlik başlatıldı.

Belediyemiz de yangın bölgesindeki yaraları sarmak için harekete geçerek destek hizmetleri ekiplerimiz eşliğinde 2 Hayvan Ambulansı, 2 BELTAŞ Mobil Büfe, ambulans, soğuk hava tırı, ve çok sayıda ekipmanı Milas’a gönderdi.

Bölgedeki gelişmeleri anlık olarak takip eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise birlik ve beraberlik mesajı verdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Önce yangınları söndürmek sonrasında ise yaraları sarmak için Bodrum ve Milas başta olmak üzere yanan bütün yerlere imkanlarımız dahilinde yetişeceğiz. Ağır, umutsuz ve zor zamanlarda dayanışmayı büyüteceğiz. Her yerin yeniden yeşermesi; toprağın ağaca, suya, börtü böceğe, yani yaşama kavuşması için seferber olmaya devam edeceğiz. Bu ülke birlik ve beraberlik ile kuruldu; felaketlerin üstesinden yine bu sayede gelecek."