Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali Başladı!

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen yayınevlerine destek olmak amacıyla komşularımızı yayınevleri ve sahaflarla buluşturmaya devam ediyoruz...

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma

Belediyemiz, hem kitapseverleri hem de müzikseverleri aynı festivalde bir araya getiriyor. Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali, 28 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek; Beşiktaş'ta nostali rüzgârı esecek.

Festival kapsamında 29 yayınevi, 8 sahaf ve plakçı Barbaros Meydanı'nda yerini alırken festival alanı anlamlı bir sergiye de ev sahipliği yapacak. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı Fotoğraf Sergisi ile savaşta kullanılan gerçek objelerin yer aldığı sergi de ziyaretçilerini bekliyor olacak. Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali, 15 Ağustos'a kadar devam edecek.

Tarih: 28 Temmuz-15 Ağustos 2021
Saat: 11.00-23.00