Engelsiz Sanat Topluluğumuzdan Büyük Başarı

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Tekerlekli Sandalye Dans Türkiye Şampiyonası’nda 22 madalya kazandı…

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu, Antalya’da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Dans 4. Türkiye Şampiyonası’nda bir buçuk yıllık çalışmaların karşılığını alarak büyük bir başarıya imza attı. Sanatsal çalışmalarını belediyemizin üstlendiği sportif tarafının ise Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından üstlenildiği Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu günler öncesinden Antalya’da kampa girdi. 10 farklı kategoride düzenlenen yarışmada büyük bir heyecan yaşandı.

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu 10 sporcudan oluşan ekibiyle 10 ayrı kategoride; 7 altın, 10 gümüş ve 5 bronz madalyanın sahibi oldu.

Engelsiz Sanat Topluluğumuzun çalışmalarını yakından takip ederek destek veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yaptığı açıklamada sporcularımızı tebrik etti ve şu ifadeleri kullandı: "TBESF Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası’nda 10 ayrı kategoride kazandıkları; 7 birincilik, 10 ikincilik ve 5 üçüncülükle bizlere büyük bir gurur yaşatan Engelsiz Sanat Topluluğumuzu gönülden kutluyorum. Engelleri hep birlikte aşmaya devam edeceğiz."

Beşiktaş Belediyesi Engelsiz Sanat Topluluğu Koordinatörü Gamze Birsöz Koç ise duygularını şu sözlerle dile getirdi: "1,5 yıl önce Beşiktaş Belediyesi ile başlattığımız sanat topluluğumuz bugün ilk meyvesini aldı. 1,5 yıllık yoğun çalışmalarımız sonrasında sporcularımız hak ettikleri başarıları elde ettiler. Antrenörleri olarak bu başarıdan büyük gurur duyuyorum. Belediyemize, Başkanımız Rıza Akpolat’a ve Beşiktaş Jimnastik Kulübümüze destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum."