Başkan Rıza Akpolat "Edebiyat ve Kitap Günleri"ne Katıldı

Belediyemizin Toplumsal Yayın Grubu iş birliğiyle Türkiye’nin önemli yayınevlerini bir araya getirerek düzenlediği "Edebiyat ve Kitap Günleri" sona erdi…

Eklenme Tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi

Belediyemizin ev sahipliğinde 5 Temmuz’da Levent Çarşı Meydanı’nda başlayan ‘’Edebiyat ve Kitap Günleri” fuarı kitapseverlerle yayınevlerini bir araya getirdi. 18 Temmuz’da sona eren fuarda kitapseverler ülkemizin değerli yazarlarıyla buluşma fırsatını buldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da fuar alanını ziyaret ederek bütün stantları tek tek gezdi ve pandemi sürecinde zor günler geçiren yayınevlerine destek olmak amacıyla çok sayıda kitap aldı. Yayınevi sahipleri kendilerine Beşiktaş’ta stant kurma imkanı sağladığı için Başkan Akpolat’a teşekkür ederken Akpolat da fuarda kitapsever komşularımızla hem bol bol sohbet etti hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.