Başkan Rıza Akpolat'tan 1 Mayıs Mesajı!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun...

Eklenme Tarihi: 03 Mayıs 2021 Pazartesi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş için gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye personelimizin yer aldığı anlamlı bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Her yıl dünyada coşkuyla kutlanan 1 Mayıs, bu yıl da COVID-19 salgınının gölgesinde geçti. Sokaklar, caddeler ve meydanlar sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kaldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ülkemizde de pandemi önlemleri kapsamında alınan tam kapanma kararı nedeniyle sade törenlerle kutlandı. Tam kapanma sürecinde Beşiktaşlı komşularımız için hazırlanan çalışma programıyla hizmetlerin ilçede aksamadan sürdürüleceğini dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş’ta kentsel yaşam kalitesinin artırılması için 7/24 belediyemizin farklı birimlerinde görev yapan mesai arkadaşlarının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve bütün emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü şu sözlerle kutladı: "Emeğin, eşitliğin, dayanışmanın ve adaletin egemen olduğu bir geleceğin inşası için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Emekçinin bayramı 1 Mayıs kutlu olsun."