Dönen Tekerler Filminin Klibi Yayınlandı!

Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğumuzun da yer aldığı “Dönen Tekerler” filminin klibi yayınlandı…

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2020 Çarşamba

Belediyemiz tarafından Ocak 2020’de hayata geçirilen ve engelli bireyleri yaşama sanatla bağlamak için bir köprü olan Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğu üyeleri "Dönen Tekerler" klibinde yeteneklerini gösterdi. Topluluk dansçıları Medyastil film yapım iş birliği ile gerçekleştirilen klip sonrası Dönen Tekerler sinema filminin çekimleri için de sete girmeye hazırlanıyor.

Türkiye’de ve dünyada ilk kez tüm engel gruplarını bir araya getirerek kurduğumuz Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğu üyeleri yeteneklerini göstermeye devam ediyor. Birçok projede yer alarak engellerin sanatı ve diğer çalışmaları etkilemediğini gösteren üyelerimiz bu defa da oynadıkları klipte başarılı bir performans sergiledi. Engelsiz Sanat Topluluğu üyelerimiz aynı zamanda önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan Dönen Tekerler sinema filminde de yer alarak işitme, görme, zihinsel ve bedensel engellerin aslında aşılamayacak bir problem olmadığını tekrar gösterecek.

Engelli vatandaşlarımızı her alanda destekleyen ve bu konuda farkındalık etkinlikleri gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğumuz farklı engel gruplarında olan bireylerin becerilerinin ortaya çıkarılmasına büyük katkı sağlıyor. Biz de engelsiz bir toplum için sürdürülebilir projeler hayata geçirerek engelli vatandaşlarımızın önündeki engelleri bir bir kaldıracağız."