Yaşam Boyu Öğrenme Kursları

Beşiktaş Belediyesi 2019 - 2020 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları başlıyor...

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2019 Pazartesi

2019 - 2020 Dönemi Yaşam Boyu Öğrenme Kursları
Ön Kayıt Tarihi: 18 Eylül - 27 Eylül 2019

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle kentlilerimize ücretsiz el emeğini değerlendirme, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Kurs programını başarı ile tamamlayan katılımcılara, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı eğitim sertifikaları veriliyor.

Kurs Programı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ KURS MERKEZLERİ

ADRESLER
Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. No: 16 Beşiktaş

Dikilitaş Semt Evi
Adres: Dikilitaş Mah. Emirhan Cad. Dilek Sok. No: 2 Beşiktaş

Etiler Sanatçılar Parkı

Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu, Beşiktaş

Sporcular Parkı
Adres: Konaklar Mah. Ihlamur Sokak, Perili Köşk (Türkiye Futbol Federasyonu) karşısı Beşiktaş

Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi (Levent Kültür Merkezi)
Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No:2 Beşiktaş

Başvuru Kriterleri

1- Başvuru T.C. kimlik numarası ile www.besiktas.bel.tr adresinden online veya Dikilitaş Semt Evi ve Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi'nden (Levent Kültür Merkezi) şahsen yapılacaktır. Bilgi için: 0212 261 29 26
Sadece kursa katılacak kursiyerin T.C. Kimlik No’su ile işlem yapılabilir.
*İkamet dışı kayıtlarımız Dikilitaş Semt Evi ’ve Zübeyde Ana Kültür Merkezinden yapılacaktır.
2- Beşiktaş ilçe sınırlarında ikamet eden kursiyerlerin başvuruları önceliklidir.
3- Kursiyer kayıt formunun iletişimi sağlamak için eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kayıtta iletişim kurulabilmesi için sabit telefon ve cep telefon numaraları mutlaka yazılmalıdır.
4- Her kursiyer en fazla 2 branşa kayıt yaptırabilir.
5- Yabancı dil kurslarında aynı dönemde 2 yabancı dil kursu seçemez.
6- Başvuru yapan kursiyer, seçtiği branşa daha önce 2 kez katıldığı takdirde tekrar kayıt yaptıramaz. Ön başvuru yapsanız dahi Milli Eğitim Bakanlığı sisteminde almış olduğunuz sertifikalar görüneceğinden kursa asil kaydınız yapılmayacaktır.
7- Kurs kontenjanı ön kayıt tarihi önceliğine göre belirlenecektir.
8- İlk ders başlamadan 24 saat (bir gün) önce bilgilendirme SMS'i atılacaktır.
9- Beşiktaş Belediyesi’nin kurs programında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
10- B1 İngilizce kursuna başvuru yapılabilmesi için daha önce A1 (Başlangıç) ve A2 (Orta) seviye sertifikasının alınmış olması gerekmektedir.