"Beşiktaş’taki Etkinliklerde Havai Fişek Kullanmıyoruz"

Beşiktaş'ta herhangi bir vesileyle havai fişek kullanılmayacak...

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2020 Cuma

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Sakarya'nın Taşkısığı bölgesinde meydana gelen havai fişek patlamasının ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Bugüne kadar kullanmadığımız gibi bundan sonra da Beşiktaş'ta herhangi bir vesileyle havai fişek kullanmayacağız" dedi.

Sakarya'nın Taşkısığı mevkisinde havai fişek taşıyan kamyonda meydana gelen patlama sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 askerimizin şehit olduğu ve 12 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili olarak havai fişek fabrikasının ruhsatının askıya alındığını duyurmuştu. Patlama sonrası birçok büyükşehir ve ilçe belediyesi bundan sonra düzenleyecekleri etkinliklerde havai fişek kullanmama kararı aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen etkinliklerde havai fişek kullanılmadığını belirten Başkan Rıza Akpolat da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; "Bugüne kadar kullanmadığımız gibi bundan sonra da Beşiktaş'ta herhangi bir vesileyle havai fişek kullanmayacağız. Canımızın, canlarımızın yanmasına göz yummamız mümkün değil. Hep birlikte yeni teknolojilerle desteklenmiş, doğa dostu ve sürdürülebilir çözümlere odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.