İSKİ İş Birliğiyle Yürüttüğümüz Altyapı Çalışmaları Sel Vurgunlarını Engelledi!

Beşiktaş'ta sorunlu olan bölgelerdeki altyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek...

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2020 Pazartesi

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da yaşanan fırtına ve ilçemize tarihi ortalamaların üstünde düşen yağış seviyesine rağmen Beşiktaş’taki altyapı çalışmaları ilçe sakinlerimizin yüzünü güldürdü.

Önceki dönemlerde ihmal edilen ve belediyemizin İSKİ iş birliğiyle başlattığı altyapı çalışmaları, olağan dışı koşullarda yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçti. Geçmiş yıllarda evlerini sel vuran birçok ilçe sakinimiz, belediyemizin yürüttüğü altyapı çalışmalarıyla yoğun yağışlarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdi.

10 yıldır Nüzhetiye Caddesi üzerinde yaşayan ve evini tam dört defa sel vuran komşumuz Sara Çilem Deffert belediyemizin yaptığı altyapı çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Yağmur yağdığı gecelerde uykumdan uyanıp sabaha kadar kaygılı bir şekilde nöbet tutardım; evimi tekrar su basacak mı diye. Çalıştığım, evde olmadığım zamanlarda ailemi ve komşularımı uyarıp onlara evimin yedek anahtarlarını verirdim. Artık bunlar benim için geçmişte kaldı. Çünkü belediyemizin yaptığı bu son altyapı çalışması sayesinde geçenlerde yağan yoğun yağmur sonrası evime hiçbir şey olmadı. Beşiktaş Belediyesi’ne ve Başkan Rıza Akpolat’a çok teşekkür ediyorum.”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise Beşiktaş'ta sorunlu olan bölgelerdeki altyapı çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini vurguladı. Başkan Akpolat, “Beşiktaş'ta uzun yıllar çözümsüz kalan altyapı sorunları nedeniyle defalarca evini sel vuran komşumuz, altyapı çalışmamız sonrasındaki yoğun yağışta evini su basmadığı için çok mutlu... İlçemizdeki altyapı çalışmalarını tamamladığımızda su baskınları sorununu tamamen çözeceğiz” şeklinde konuştu.