Beşiktaş 100. Yıl Satranç Turnuvası'nın Finali 30 Mayıs'ta!

Ulusal egemenliğimizin 100. yılı kapsamında düzenlediğimiz Online Satranç Turnuvası'nda dereceye girerek finale katılmaya hak kazanan sporcular belli oldu...

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2020 Cuma

Beşiktaş Belediyesi, ulusal egemenliğimizin 100. yılı kapsamında online satranç turnuvası düzenledi. Yoğun istek üzerine 23 Mayıs'ta üçüncüsü düzenlenen Beşiktaş 100. Yıl Online Satranç Turnuvası'nda dereceye girerek ödüle hak kazanan ilk 4 sporcu sırasıyla 1. Alp Günhan Atakav, 2. Ekmel Ünlüsan 3. Kerem Barış ve 4. Ceyhun Çüner oldu.

Tüm müsabakaların ardından dereceye girerek finale katılmaya hak kazanan 12 sporcunun isimleri ise sırasıyla şöyle: 1. Mert Tırak, 2. Alp Günhan Atakav, 3. Haldun Karakaya, 4. Uğurcan Akın, 5. Özgür Toprak Kurt, 6. Eray Paksoy, 7. Berkalp Berk, 8. Kerem Barış, 9. İbrahim Günaydın, 10. Ekmel Ünlüsan, 11. Ceyhun Çüner, 12. Ahmet Çınar Eroğlu.

Satranç oynama platformu lichess.org web adresinde düzenlenecek olan turnuvanın finali 30 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Müsabakaları Beşiktaş Belediye TV YouTube kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.