Başkan Akpolat Bayramda İleri Yaştaki Komşularıyla Bir Araya Geldi!

65 yaş ve üstü vatandaşlarımız güzel havayı Beşiktaş’taki Sanatçılar Parkı’nda değerlendirdi…

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla 24 Mayıs Pazar günü 14.00 ve 20.00 saatleri arasında üçüncü kez sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızla bir araya geldi. Sanatçılar Parkı’nda ileri yaştaki komşularını ağırlayan Başkan Akpolat, çikolata dağıtarak konuklarının Ramazan Bayramlarını kutladı.

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle tüm Türkiye genelinde Ramazan Bayramı süresince dört gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Normalleşme adımları kapsamında yaklaşık iki aydır evlerinde kalan 65 yaş ve üstü vatandaşlara bayramın birinci gününde 14.00 ve 20.00 saatleri arasında yanlarında bir refakatçi olması şartıyla sokağa çıkma izni verildi. Belediyemiz de bayramda dışarı çıkmalarına izin verilen ileri yaştaki komşularımız için ilçedeki parkları özenle hazırlayarak hizmete açtı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, verilen izin kapsamında Sanatçılar Parkı’nda güzel havayı değerlendiren vatandaşlarımızı parkın girişinde karşıladı. Herkesle tek tek ilgilenen Başkan Akpolat, komşularımıza çikolata ikram ederek hijyen kiti dağıttı. Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilen buluşmada vatandaşlar Başkan Akpolat’la fotoğraf çektirerek verilen hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür etti.

Başkan Akpolat: "Seneye bayramımızı tüm komşularımızla hep birlikte kutlayacağız"
Bu sene Ramazan Bayramı’nın Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlandığını dile getiren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şöyle konuştu: "Bu bayramda komşularımız evde kaldı. Biz de elimizden geldiğince 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Şimdi de parkımızda büyüklerimizin yanında olacağız ve onların bayramını kutlayacağız. Ben bu vesileyle evlerinde kalan ve bugün dışarıya çıkamayan tüm komşularımın bayramını kutluyorum. Umarım bir dahaki sene bayramımızı hep birlikte geçmişte yaşadığımız gibi kutlamaya devam ederiz. Herkese iyi bayramlar dilerim."