Koronavirüs’e Karşı Tüm Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz!

Belediye ekiplerimiz, Beşiktaş’ta Koronavirüs’e karşı tüm vatandaşlarımızın hizmetinde…

Eklenme Tarihi: 02 Nisan 2020 Perşembe

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat komşularına sosyal medyadan bir çağrıda bulunarak Koronavirüs’e karşı mücadele eden hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğini belirtti ve belediye ekiplerinin 7/24 görev başında olduğunu söyledi.

Tüm dünyada hızla yayılmaya devam eden Koronavirüs (Covid-19) Türkiye’de de hayatı neredeyse durma noktasına getirdi. Milyonlarca vatandaş #EvdeKal çağrısına uyarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyor. Belediyemiz de 17 Şubat tarihinden bu yana dezenfekte çalışmaları başta olmak üzere Koronavirüs’e karşı amansız bir mücadele veriyor. Ekiplerimiz, bu süre zarfında hayata geçen Halk Sağlığı Dijital Yönetim Merkezimiz aracılığıyla ilçeyi 7/24 izleyerek gerekli durumlarda anında müdahale ediyor.

Başkan Rıza Akpolat: "Hiç kimse kendini yalnız hissetmesin"
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Koronavirüs’le mücadele eden hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi gerektiğini belirterek sosyal medya hesaplarından bir çağrıda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Salgın tehdidine karşı ana arterlerimizden ara sokaklara; gözümüz de kulağımız da 7 gün 24 saat Beşiktaş’ta... Bilim ve teknolojinin bize sunduğu imkânları kullanarak tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz siz komşularımız için çalışıyoruz. Halk Sağlığı Dijital Yönetim Merkezi'ni bugünler için devreye aldık. Merkezimizde Beşiktaş’taki talep ve ihtiyaçları anlık olarak analiz ediyoruz ve eş zamanlı olarak çözüm için hızlıca harekete geçiyoruz. Beşiktaş’ta yaşayan hiçbir komşumuz, bizim için virüsle göğüs göğüse mücadele eden sağlık çalışanlarımız ve sokaklardaki can dostlarımız dâhil hiç kimse yalnız değildir. Kimsesiz değildir. Sizler evlerinizde, bizler de aralıksız görev başında kalarak bu salgını hep birlikte atlatacağız. Lütfen sabredin, biz buradayız. İnancımız tam, birlikte başaracağız."