65 Yaş Üstü Komşularımızın Yanındayız!

Beşiktaş Belediyesi, 65 yaş üstü komşularına içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak kolilerini dağıtmaya başladı...

Eklenme Tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba

Beşiktaş Belediyesi Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü komşularına içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak kolilerini dağıtmaya başladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da mesai arkadaşlarına yardım ederek erzakları ileri yaştaki komşularımız için koliledi.

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı her geçen gün önlemlerini artırıyor. Belediyemiz, 65 yaş üstü kişilere getirilen sokağa çıkma yasağının ardından ileri yaştaki komşularımız için harekete geçti. 7/24 dezenfekte çalışmalarına devam eden ve hijyen seti dağıtarak vatandaşları uyaran belediye ekiplerimiz, 65 yaş üstü sokağa çıkamayan komşularımız için erzak kolilerinin dağıtımına başladı. Erzak kolilerini alan vatandaşlarımız da ekiplerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze gelerek mesai arkadaşlarıyla beraber temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzakları ileri yaştaki komşularımız için koliledi.

Başkan Rıza Akpolat: “Bu zor günlerde büyüklerimizin yanında olacağız”
Çalışma sırasında sosyal mesafe kuralına uyan Başkan Rıza Akpolat bu konuda mesai arkadaşlarını da dikkatli olmaları konusunda sık sık uyardı. Başkan Rıza Akpolat çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı: "Yeni Tip Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin büyük kısmı 65 yaş üzerindeki kişiler. Beşiktaş Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan ileri yaştaki sakinlerimizi korumak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. İhtiyaç ve taleplerini öğrenmek için 65 yaş üstü komşularımızla iletişime geçiyoruz. Geçtiğimiz hafta, el dezenfektanı, maske, eldiven ve sabun gibi temel hijyen ürünlerini içeren hijyen kitlerini ileri yaştaki komşularımıza ulaştırmaya başladık. Şimdi de pirinç, nohut, bulgur, zeytinyağı, makarna, un gibi gıda ürünlerinden oluşan market kolilerini, belediyemizden Esenlik hizmeti alan ve ihtiyaç sahibi komşularımıza teslim edeceğiz. Beşiktaş Belediyesi, bu zor günlerde her adımda büyüklerimizin yanında olmayı sürdürecek."