Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzü Tanıtıyoruz!

Beşiktaş Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde düzenlenecek etkinliklerle halka tanıtılacak.

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2019 Cuma

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, "Kadın"a ve "Aile" kurumuna büyük önem veren Başkan Rıza Akpolat’ın teklifiyle; Eylül ayı belediye meclisinde alınan kararla kurulmuştu. Beşiktaş Belediyesi de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde müdürlüğün halka tanıtımını yaparak bu güne özel iki farklı organizasyon düzenleyecek.

İlk olarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tanıtımı kapsamında belediye binamızda piyano dinletisi gerçekleştirilecek. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve birçok sivil toplum kuruluşunun da katılacağı etkinlikte ünlü piyanist Ezgi Serim, eşsiz eserlerini dinleyicilerle paylaşacak. Ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Beşiktaş’a neler kazandıracağı anlatılarak müdürlüğün faaliyetleri paylaşılacak.

Akşam saat 20.00’de ise Akatlar Kültür Merkezi’nde Boğaziçi Gösteri ve Sanatlar Topluluğu’nun "Bir Kadın Uyanıyor" isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Oyunun gelirleri Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak. Biletler biletinial.com'da...