Ahmet Nur Çebi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Akpolat’tan Ahmet Nur Çebi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti...

Eklenme Tarihi: 01 Kasım 2019 Cuma

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Akpolat, ziyaret kapsamında anlamlı bir hediye takdim etti. Akpolat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 116. yılı şerefine, yanan İzmir ormanlarına dikilmek üzere 116 fidan bağışında bulunduklarına dair belgeyi Ahmet Nur Çebi’ye takdim ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Beşiktaş’ın Beşiktaşlı Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediyesi heyeti geçtiğimiz hafta Beşiktaş olağanüstü seçimli kongresinde rakiplerini geride bırakarak Beşiktaş’ın 34. başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi’yi Vodafone Park’ta ziyaret etti. Görüşmede iki kurum arasındaki iş birliklerinin geliştirilmesiyle beraber yeni projeler üretilmesi gibi konuların üzerinde duruldu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a üzerinde adının yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye ederken Akpolat ise kulübün 116. yılı şerefine; yanan İzmir ormanlarına dikilmek üzere, 116 fidan bağışında bulunduklarına dair anı belgesini takdim etti.

Başkan Akpolat, ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: “Bugün gurur kaynağı kulübümüz Beşiktaş’a Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aramızdaki iş birliği yeni dönemde de artarak devam edecek. Ziyaretimiz, kulübümüzün 116. yılı şerefine, İzmir ormanlarına 116 fidan dikmemize vesile oldu.”